Reviews

Heb je al een keer een behandeling bij mij gehad, plaats dan hier wat je ervan vond!

17 antwoorden op “Reviews”

 1. Annemarie is een lieve, kundige schoonheidsspecialiste die je heel welkom laat voelen. Ze straalt rust uit en geeft deze ook via haar energie door aan jou waardoor je echt tot rust komt. Ze legt alles goed uit wat ze uitvoert en echt alles wordt ook meegenomen. Ik ben altijd heel erg blij met hoe ik van haar vandaan kom. Niet alleen mijn gezicht is weer mooi maar ik voel me altijd weer erg ontspannen.

 2. Altijd weer iets om je op te verheugen zo’n Hannah behandeling bij Annemarie. Ik voel me altijd ontzettend verwend door haar deskundige aandacht en ‘goede handen’. Nog dagen erna is het effect zichtbaar en ook de producten zijn fijn en betaalbaar. Ik kan potentiële klanten haar van harte aanbevelingen!!!

 3. Ik heb last van rosacea. Annemarie adviseerde mij het gebruik van een bepaalde crème. Deze crème bleek heel goed aan te slaan. Veel dank voor jouw advies, Annemarie!

 4. Na wat ‘omzwervingen’ ben ik bij Annemarie terechtgekomen. Met mijn gevoelige huid geniet ik van de uitstekende en rustgevende behandelingen. Daarnaast is Annemarie een prettige persoonlijkheid, geïnteresseerd en rustig. Kortom, een aanrader voor een heerlijk relaxmoment!

 5. Vanaf het begin dat Annemarie haar salon voor huidverzorging heeft, kom ik met veel plezier iedere 6 weken voor een heerlijke behandeling. Vandaag een Intense Treatment behandeling ondergaan. Dit is echt een aanrader, een hele fijne behandeling en je ziet echt verschil. Annemarie is heel kundig, professioneel en gezellig. Ik verheug me nu alweer op de volgende afspraak.

 6. De behandelingen van Annemarie zijn steeds weer een waar feestje! Ik kom helemaal tot rust en m’n huid straalt iedere keer weer. Annemarie is heel rustig ,vriendelijk en professioneel. Ik voel me echt heel fijn bij haar. Vandaag een Intense Treatment gehad. Een heerlijke complete behandeling, echt een aanrader!

 7. Al 15 jaar kom ik bij Annemarie voor behandeling van mijn gezicht . Een ik ben zwanger huidje, een ik ben net bevallen van baby huidje (3x), vermoeid huidje, ouder worden huidje , altijd na een behandeling kom ik als herboren thuis. Afgelopen winter in ene onverklaarbare problemen in m’n gezicht, Annemarie adviseerde mij de dermatoloog te contacten en die constateerde Rosacea . En laat Annemarie met de heerlijke producten van Hannah daar weer prima oplossingen voor hebben. Kortom een bezoek aan Annemarie is altijd fijn, niet alleen voor m’n gezicht maar ook voor de gezellige gesprekken 😊

 8. ik kom al heel wat jaren bij Annemarie. Naar volle tevredenheid. (Zij weet van mijn onmogelijke wenkbrauwen toch altijd weer iets te maken). Een tijdje geleden zag zij een plekje op mijn wang en adviseerde mij contact op te nemen met een dermatoloog omdat zij het niet vertrouwde. Zij bleek gelijk te hebben. Het plekje moet worden verwijderd. Complimenten van de arts voor haar oplettendheid en mijn dank daarvoor

 9. Een bezoek aan Annemarie is altijd een feestje, helemaal voor mezelf. De behandeling is fijn en ik geniet vooral van de bindweefselmasssage. Ik zie ook echt verschil na afloop. De producten van Hannah zijn heel goed. En Annemarie is geweldig; ik kan me bij haar volledig ontspannen, ze is altijd geïnteresseerd en hartelijk. Ik verheug me alweer op de volgende afspraak.

 10. Het is altijd zo fijn bij Annemarie! Ik kom al meer dan 10 jaar bij haar ga er altijd heel ontspannen en relaxt weg.
  De bindweefselmassage is op dit moment mijn favoriet. Absoluut niet pijnlijk maar je voelt wel dat je huid in beweging komt, heerlijk!

 11. Ik kom al weer heel wat jaartjes bij Annemarie en na elk bezoek voel ik mij weer helemaal nieuw met een mooie schone huid!!Vroeger had ik een moeilijke huid met wat huidprobleempjes maar tegenwoordig is dat allemaal onder contrôle mede door de kennis en ervaring van Annemarie!!!!

 12. Ik wil ook even wat zeggen over de kwaliteiten van schoonheidsspecialiste Annemarie Doorenbosch, zij is zeer professioneel, “een pietje precies” in positieve zin, alles is netjes, schoon en rustig en neemt de tijd voor je. Annemarie weet waar ze het over heeft. Ik ken Annemarie al 19 jaar en ze is nog steeds concensieus met haar vak bezig.

 13. Bij Annemarie op de stoel is het echt even tijd voor jezelf en geeft ze je de rust om heerlijk te kunnen ontspannen. Ze is heel kundig en schoon wat ik erg belangrijk vind.
  Tegenwoordig geeft ze ook hele goede bindweefselmassage!

 14. Ook ik kom al heel lang bij Annemarie over de vloer.
  Mijn huid kan wat onrustig zijn en door de jaren heen zijn er fantastische Hannah producten bijgekomen, die mij heel erg helpen om mijn huid (zeker nu ik richting de 60 ga) er goed uit te laten zien.
  Behalve mijn 2 dochters is vorige week ook mijn 19jarige zoon, voor het eerst bij Annemarie langs geweest (hij wilde eigenlijk absoluut niet) Zoals ik al verwachtte, vond hij Annemarie erg aardig en professioneel, en was hij uiteindelijk blij, dat hij zijn schroom had overwonnen!
  In het verleden heb ik verschillende schoonheidsspecialistes bezocht, maar bij Annemarie ben ik nu ook al ruim 15 jaar blijven hangen… vanwege haar deskundigheid en heerlijke ontspannen sfeer.

 15. Annemarie is een gepassioneerde huidcoach. Ze verstaat haar vak en ontwikkelt zich continue. Zichtbare verbetering van mijn huid en haar persoonlijke en warme uitstraling maakt dat het na 16 jaar nog steeds een kadootje is om naar haar toe te gaan.

 16. Annemarie straalt gelijk rust uit als je binnen komt. Je voelt gelijk dat je in goede handen bent. Annemarie legt alles goed uit en dat is heel prettig. Het is niet alleen een oppepper voor je huid maar ook even een moment voor jezelf. Kortom bij Annemarie ben je in hele deskundige handen en zie je er ook nog beter uit bij het naar buiten lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *