hannah


Sinds 1979 is hannah een echte visionair in huidverbetering. Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pioniersschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief 5- stappenplan voor de huid:

Reinigen – Peelen – Stimuleren – Herstellen – Beschermen

Dit totaalconcept heeft als voornaamste doel een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen; daarbij gebruikmakend van de juiste producten en technieken. Deze producten zijn speciaal op elke huid aangepast, immers elke huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om ieders huid te verbeteren.

Elke afspraak begint met het doormeten van de huid met de hannah Skin Analyzer. Hiermee wordt het vocht- en vetgehalte alsmede de ph-waarde gemeten. Ook veranderende leef- en lijfomstandigheden worden meegenomen bij de start van elke behandeling. Als hannah huidcoach neem ik graag extra de tijd om de producten goed uit te leggen en hoe deze thuis gebruikt kunnen worden voor het best mogelijke resultaat.