hannah behandelingen


hannah Acne behandeling

Een huidverbeterende behandeling voor de onzuivere (jonge) en acne huid. De huid wordt doorgemeten, diep gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd en zullen herstellende producten de huid weer kalmeren.
Duur 45 minuten / Prijs €37,50

hannah Meet & Treat
Wil je kort kennismaken met mij, mijn praktijk en de unieke hannah behandelmethode? Kom dan tijdens een Meet & Treat ervaren wat het doormeten van je huid op vocht-, vet- en PH waarde alsook een passende huidverbeterende behandeling voor jou en je huid kan betekenen. 
Duur 45 minuten  / Prijs €45,00   

H(igh) I(intensity) T(reatment)
Deze intense korte behandeling (welke ook zeer geschikt is voor kuurverband) geeft de huid een immense oppepper. Na reiniging en stimulering van de huid vindt een bindweefselmassage van 30 minuten plaats. Het resultaat is een glanzende huid met minder fijne lijntjes en toegenomen volume.
Duur 45 minuten / Prijs €50,00hannah Xpress behandeling
In deze behandeling wordt echt kennisgemaakt met het unieke 5-stappen plan (reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, beschermen) van hannah alsook de hannah bindweefselmassage. Op maat afgestemd op jouw huidconditie, nadat de huid is doorgemeten, wordt met de juiste producten de huid weer in balans gebracht. Deze behandeling is inclusief wenkbrauwen epileren. Ook is de Trans6Peel toe te voegen aan deze behandeling (zie Intense Treatment)
Duur 60 minuten / Prijs €60,00
Duur 75 minuten / Prijs €75,00

hannah Xperience behandeling
Deze uitgebreide behandeling draait helemaal om huidverbetering in de breedste zin van het woord. Het 5-stappen plan van hannah wordt nog verder doorgevoerd met extra producten en technieken. Deze effectieve behandeling mét de hannah bindweefselmassage is ontspannend maar tevens geeft het de huid een stevige oppepper! Bindweefselmassage activeert de doorbloeding, heft verklevingen op,  geeft volume aan de huid en stimuleert de aanmaak van Collageen en Elastine. Deze behandeling is inclusief wenkbrauwen epileren.
Duur 90 minuten / Prijs €75,00


hannah Intense Treatment 
De Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door onder andere de nieuw ontwikkelde medium deep peel van hannah: de Trans6peel. De unieke combinatie van verschillende soorten zuren zorgen ervoor dat pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Littekens als gevolg van onzuiverheden verzachten, grove poriestructuur, huidverslapping en fijn lijntjes effectief worden aangepakt. Maar ook het weerbaar maken van een gevoelige huid behoort tot de mogelijkheden. Door het aanbrengen van de Trans6peel én de bindweefselmassage toe te passen wordt de huid intens gestimuleerd, verstevigd en doorbloed. De Intense Treatment is ook in kuurverband aan te bevelen.
Duur 90 minuten / Prijs €90,00